HOME 2019-01-05T10:01:28+00:00

WAAROM NU JUIST WETEMANS VERZUIMBEHEER?

Oog voor detail

Wetemans Verzuimbeheer werkt met veel zorg aan uw verzuim dossier en heeft oog voor vaak kleine ‘verscholen’ details.

Actueel op de hoogte.

Wij lid van de Nederlandse Vereniging van Case- en CareManagers. Zo blijven wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Verzuimapplicatie

Via een eenvoudige en veilige inlog heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot al uw dossiers.

Vrijblijvend advies

Neem contact op voor advies en de mogelijkheden bij verzuim. Uw verzuim is immers onze uitdaging. Wij kijken uit naar onze kennismaking.

Verzuimbeheer is mensenwerk!

Schadelastberekening

LEES MEER
Breng financieel inzicht bij verzuim. Zo kunt u inzien op welke posten u verlies leidt en kosten kunt besparen.

Financiële gevolgen!

LEES MEER
Als werkgever krijgt u ongetwijfeld op enig moment te maken met arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Wanneer u onvoldoende voorbereidt bent kan dat grote financiële gevolgen hebben. Zullen we samen uw bedrijfssituatie inventariseren. Uw verzuim is immers onze uitdaging.

Wetemans Verzuimbeheer

Hét aanspreekpunt voor efficiënte oplossingen bij verzuim. Wij maken het verschil door betrokkenheid en ervaring.

Wetemans Verzuimbeheer

Bespaar hoge kosten in geval van langdurig of veelvoudig verzuim. Wetemans Verzuimbeheer staat voor u klaar met een professioneel en deskundig advies.

Een verzuimplan van Wetemans Verzuimbeheer is helder en per case op maat gemaakt.

Effectieve oplossing

LEES MEER
Naar aanleiding van een individuele berekening en situatiebeschrijving, toegespitst op de situatie van uw werknemer, stellen we met deze gegevens in staat om met uw werknemer een goed plan van aanpak op te stellen.

Zullen we kennis maken?

LEES MEER
Wetemans Verzuimbeheer is een dynamische verzuimbegeleider die door jarenlange ervaring, opleiding en training uitgebreide kennis heeft van het vakgebied “Verzuim Beheer“. 

Wetemans Verzuimbeheer is onze leverancier/partner in verzuimbegeleiding, dossierbeheer en vraagbaak bij Arbo- en verzuim gerelateerde zaken. Met name bij complexe vragen ten aanzien van dossiervorming of hulp bij re-integratie raadplegen wij graag de deskundigheid van Wetemans Verzuimbeheer.

Wetemans Verzuimbeheer bewijst ons al jaren, steeds op de hoogte te zijn van de voortdurende veranderingen rondom wet- en regelgeving en hoe schadelast tot een minimum te beperken.

Het geeft ons een geruststellend gevoel te weten dat Wetemans Verzuimbeheer over onze schouder meekijkt en ons zowel gevraagd als proactief adviseert.

Danny Linders, HR-Manager, Cuijpers Groep B.V.