John den Bekker
JISLON (Europe) BV

De afgelopen jaren heeft Wetemans Verzuimbeheer ons al diverse malen bijzonder goed geholpen. Zowel bij verzuim als re-integratie hebben we een duidelijk advies gekregen en konden we de juiste vervolgstappen nemen. Ook heeft Wetemans ons gesteund in gesprekken en als intermediair opgetreden. Dit werkte voor ons zeer prettig, omdat de verhouding tussen werknemer en werkgever hierdoor niet onder druk komt te staan.

Veel ondernemers zijn vaak niet goed op de hoogte van de regelgeving, maar deze kan van zeer grote invloed op de bedrijfsvoering zijn en zelfs desastreus als dit niet in orde is. Het is daarom prettig te weten dat je van Wetemans Verzuimbeheer de juiste support krijgt op essentieel gebied dat zo aan veranderingen onderhevig is.

Danny Linders
Cuijpers Groep BV

Wetemans Verzuimbeheer is onze partner in verzuimbegeleiding, dossierbeheer en vraagbaak bij Arbo- en verzuim gerelateerde zaken. Met name bij complexe vragen ten aanzien van dossiervorming of hulp bij re-integratie raadplegen wij graag de deskundigheid van Wetemans Verzuimbeheer.

Wetemans Verzuimbeheer bewijst ons al jaren, steeds op de hoogte te zijn van de voortdurende veranderingen rondom wet- en regelgeving en hoe schadelast tot een minimum te beperken. Het geeft ons een geruststellend gevoel te weten dat Wetemans Verzuimbeheer over onze schouder meekijkt en ons zowel gevraagd als proactief adviseert.

Will van Hoeij
Thijs Logistiek

Eind 2015 waren we op zoek naar een Arbodienst die beter bij ons bedrijf en onze visie op Verzuimbeheer aansloot. Sinds begin 2016 maken we gebruik van de diensten van Wetemans Verzuimbeheer. Vooral het persoonlijk contact en de korte lijnen maken dat het werken met Wetemans Verzuimbeheer een echte samenwerking.

Advies, gevraagd maar ook ongevraagd op het moment dat er ingewikkelde of lastige zaken spelen, zorgt er voor dat onze dossiers op orde zijn en we voldoen aan alle regels rondom verzuim en andere Arbozaken.