John den Bekker
JISLON (Europe) BV

De afgelopen jaren heeft Wetemans Verzuimbeheer ons al diverse malen bijzonder goed geholpen. Zowel bij verzuim als re-integratie hebben we een duidelijk advies gekregen en konden we de juiste vervolgstappen nemen. Ook heeft Wetemans ons gesteund in gesprekken en als intermediair opgetreden. Dit werkte voor ons zeer prettig, omdat de verhouding tussen werknemer en werkgever hierdoor niet onder druk komt te staan.

Veel ondernemers zijn vaak niet goed op de hoogte van de regelgeving, maar deze kan van zeer grote invloed op de bedrijfsvoering zijn en zelfs desastreus als dit niet in orde is. Het is daarom prettig te weten dat je van Wetemans Verzuimbeheer de juiste support krijgt op essentieel gebied dat zo aan veranderingen onderhevig is.

Danny Linders
Cuijpers Groep BV

Wetemans Verzuimbeheer is onze partner in verzuimbegeleiding, dossierbeheer en vraagbaak bij Arbo- en verzuim gerelateerde zaken. Met name bij complexe vragen ten aanzien van dossiervorming of hulp bij re-integratie raadplegen wij graag de deskundigheid van Wetemans Verzuimbeheer.

Wetemans Verzuimbeheer bewijst ons al jaren, steeds op de hoogte te zijn van de voortdurende veranderingen rondom wet- en regelgeving en hoe schadelast tot een minimum te beperken. Het geeft ons een geruststellend gevoel te weten dat Wetemans Verzuimbeheer over onze schouder meekijkt en ons zowel gevraagd als proactief adviseert.

Chris Bouten
Heurkens Group

Al meer dan 10 jaar werken wij naar alle tevredenheid samen met Wetemans Verzuimbeheer. We hebben een vaste casemanager binnen de organisatie die ons bedrijf goed kent. Door de korte lijnen heb je bij een probleem snel contact met je casemanager en wordt er meteen naar een oplossing gezocht.

De complexe wet- en regelgeving wordt door Wetemans Verzuimbeheer op een heldere manier uitgelegd zodat je er in de praktijk eenvoudig mee kunt werken. Wetemans Verzuimbeheer heeft veel ervaring en deskundigheid in huis en dat merk je.

 Kim Frencken-Kelleners,
Managing Director

In Wetemans Verzuimbeheer B.V. hebben wij al ruim 5 jaar een fijne en kundige samenwerkingspartner op verzuim gebied. Het is van groot belang om een partner te hebben die kan ondersteunen in de “jungle” van de Arbo en verzuim wetgeving. Deskundig en waardevol advies, prettig contact en een snelle en goede service zijn voor ons belangrijk en daar kunnen we bij Wetemans van op aan. Men weet ook goed te adviseren hoe als werkgever te handelen richting UWV bij lastige verzuim cases.

Helderheid en kordaatheid zoeken wij in een verzuim partner en dat hebben we in Wetemans absoluut gevonden. Onze casemanager heeft vorig jaar een aantal verzuimgesprekken gevoerd met medewerkers.  Het is prettig en nuttig om dit als werkgever uit te besteden. De medewerker voelt zich vrij om te praten en kan samen met de casemanager tot nieuwe inzichten komen. Na zo veel jaar kent Wetemans ons bedrijf ook goed en dat komt de samenwerking alleen maar ten goede.

Lilian Bekkers
Secretariaat / P & O

Exploitatiemaatschappij Polfermolen B.V. is sinds vele jaren klant van Wetemans Verzuimbeheer. Wij hebben gekozen voor deze Arbodienst, vanwege de persoonlijke invulling van het verzuimbeheer. De regels van “Wet Poortwachter” hebben vaak tot gevolg, dat acties worden ondernomen, terwijl een medewerker in behandeling is en een dergelijke actie op zo’n moment niet zinvol is, maar dit wel kosten tot gevolg heeft.

Wetemans Verzuimbeheer bekijkt elke case persoonlijk en onderneemt actie op het moment dat dit zinvol is. Deze persoonlijke werkwijze ervaren wij en onze medewerkers als heel prettig en de kosten worden hierdoor beperkt. Wij danken jullie voor de prettige samenwerking.